Menu Sluiten

Ons Verhaal

Tom

Als 19-jarige startte ik mijn eigen bedrijf, Maes Horeca Service, en al snel daarna begon ik met import van horeca-materiaal en grootkeukens vanuit Spanje en Italië. Daar is onmiddellijk ook de passie voor de Zuiderse keuken gestart. Vele cursussen en inspiratie-reisjes later, kan je nu genieten van mijn pure keuken met vooral Italiaanse, maar ook Spaanse invloeden.

Helga

Na mijn studies Biomedische Wetenschappen heb ik een doctoraat afgewerkt aan de KULeuven en een post-doc aan de Technische Universiteit Eindhoven, maar ik merkte al snel dat ik graag mensen zich goed laat voelen. Dat heeft me dan ook overtuigd om samen met Tom mee in de hospitality te stappen.

DSC_3437

Ons leven samen

In 2011 trokken we dan ook naar Westende om een hotelletje te openen. Mensen in de watten leggen is helemaal ons ding en hoewel het om een klein hotel ging, maakten we er steevast een eer van om de essentie perfect in orde te hebben en enkel met de beste culinaire producten te werken.

We werden dan ook beloond met een 9.1 op Booking.com. Toch was het na een aantal jaar tijd voor een nieuwe uitdaging, en met Alice Gastronomia hebben we een zaak gevonden die ons op het lijf geschreven is.

Onze passie voor de Italiaans-Zuiderse keuken en onze gastvrijheid, zullen er zeker voor zorgen dat  jullie samen met ons een top-avond zullen beleven.

Wij kijken er alvast naar uit!